Kremacijske peći za životinje

Kremacijske peći za kremiranje životinja iz serije „MINITRANSIT“ su spalionice s vodoravnom statičkom komorom koji se odlikuju svojim posebnim dizajnom i koji omogućuju istovremeno kremiranje jedne životinje i spaljivanje ostataka koje nije potrebno čuvati.
Kako bi se optimiziralo njegovo iskorištavanje i ograničili troškovi upravljanja, postrojenje se također može aktivirati samo onda kada je u komoru za sagorijevanje unesena količina materijala jednaka maksimalnoj nosivosti, bilo da se radi o pojedinačnom ili kolektivnom kremiranju.
Peći serije „MINITRANSIT“ stvorene su kako bi udovoljile potrebi, kako pojedinaca (npr. groblja za kućne ljubimce ili centri povezani s mrežom veterinarskih objekata), tako i institucionalnih tijela uključenih u kontrolu lutalica, za sustavom niskog kapaciteta koji omogućava iskorištavanje ekonomskog utjecaja koji proizlazi iz potražnje za kremiranjem pojedinih kućnih ljubimaca. To, međutim, ne isključuje mogućnost kolektivnog kremiranja manjih razmjera i/ili u odnosu na probleme nametnute preventivnom kontrolom.

 

Polazeći od tradicionalnih, široko ispitanih i dokazano pouzdanih tehnologija, sustav „MINITRANSIT” omogućuje provedbu gore spomenute potrebe u skladu s najnovijim odredbama o nacionalnom zdravlju i zdravlju Zajednice (Uredba br. 1774/2002 CE) te odredbama o zaštiti okoliša, osiguravajući:

  • Emisiju plinova u skladu s važećim propisima.
  • Smanjenu potrošnju i troškove upravljanja.
  • Brzu i jednostavnu ugradnju i pokretanje.
  • Jednostavno i nezahtjevno održavanje.

 

Izuzev kako je propisano važećim zakonima o zaštiti od požara, peći serije „MINITRANSIT“ ne zahtijevaju posebne okolne građevinske objekte: njihova veličina i kompaktna struktura često će omogućiti ugradnju u postojeće prostore.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA. PRAVI ODABIR ZA VAŠU VETERINARSKU AMBULANTU!

Komora za izgaranje

Dvostruka vrata za utovar/istovar pepela

Plamenik komore za izgaranje

Komora termoelementa za kremaciju

Naknadno izgaranje

Plamenik komore za naknadno izgaranje

Termoelement plamenika za izgaranje

Ventilator zraka za izgaranje

Uređaj za sprječavanje širenja dima

Spremnik za vodu uređaja za sprječavanje širenja dima

Pumpa s mlaznicama uređaja za sprječavanje širenja dima

Dimnjak

Električni ormarić i upravljačka ploča

Senzor za detekciju kisika

Dvostruka vrata za utovar/istovar pepela

Video kremacijske peći za životinjE

Green Wave Energy nudi usluge održavanja i servisa energetskih postrojenja.

Green Wave Energy  d.o.o. vrši usluge servisa i održavanja energetskih postrojenja, kotlovskih sustava, uljnih i plinskih plamenika.