Peći za spaljivanje bolničkog, industrijskog i komunalnog otpada

PIROMIX – COMBISYSTEM – PIROSTATIC

Peći serije PIROMIX – COMBISYSTEM – PIROSTATIC statičke su spalionice koje rade s kontroliranim izgaranjem (pirolizom). Dizajnirane su za uništavanje velikog broja miješanog otpada, kao što su medicinski, industrijski i komunalni otpad.

Njihov jedinstveni koncept omogućuje im lako rješavanje problema vezanih za uništavanje otpada visoke kalorijske vrijednosti. Među njihovim brojnim prednostima mogu se spomenuti:

Piromix

Peći za spaljivanje serije PIROMIX statičke su spalionice dizajnirane za toplinsko uništavanje različitih materijala, prvenstveno medicinskog otpada i industrijskog otpada u manjim količinama.
Peći su tako korisne u industriji, bolnicama, kampovima, hotelima i slično.

Jednostavne su za upotrebu, lako ugradive i pokreću se bez poteškoća; ove peći mogu riješiti brojne probleme u skladu s važećim zakonodavstvom o zbrinjavanju otpada.
Peć PIROMIX isporučuje se u paketu i zahtijeva samo manje građevinske radove.

COMBISYSTEM

Oprema za spaljivanje serije COMBISYSTEM statičke su pirolitičke peći dizajnirane za toplinsko uništavanje različitih materijala, prvenstveno bolničkog otpada i industrijskog otpada u manjim količinama.

Peći su tako korisne u industriji, bolnicama, kampovima, hotelima, trgovačkim centrima i slično.
Jednostavne su za upotrebu, lako ugradive i pokreću se bez poteškoća; ove peći mogu riješiti brojne probleme u skladu s važećim zakonodavstvom o zbrinjavanju otpada.

Na zahtjev se mogu isporučiti s izmjenjivačem topline za proizvodnju tople vode od 90 °C.

COMBISYSTEM se isporučuje u paketu i zahtijeva samo jednostavne građevinske radove. Peći serije

COMBISYSTEM sastoje se od dvije komore: u primarnoj komori otpadne tvari izgaraju u odsustvu zraka; u sekundarnoj komori, gdje postoji visoka radna temperatura i dovoljan volumen koji osigurava da se dimovi zadržavaju najmanje 1 sekundu, nusproizvodi rasplinjavanja se zatim pomiješaju s dovoljno zraka kako bi se zajamčila potpuna oksidacija.

PIROSTATIC

Peći za spaljivanje PIROSTATIC su tzv. pirolitičke, statičke spalionice, koje rade u dvostupanjskom kontroliranom procesu izgaranja. Zbog svojih dizajnerskih standarda i pažljivog odabira sastavnih materijala, oni se mogu nositi s raznim problemima vezanim uz spaljivanje širokog spektra otpada, uvijek u skladu s važećim zakonodavstvom o odlaganju otpada.
Princip rada koji koriste ove jedinice proizlazi iz najnovije i najnaprednije tehnologije spaljivanja i takav je da praktički ne nameće nikakva ograničenja kalorijske vrijednosti otpada.
To znači da će se ista peć koja s lakoćom uništava otpad – niske do srednje kalorijske vrijednosti – jednako dobro nositi s otpadom srednje ogrjevne vrijednosti (prije svega industrijski, medicinski, aerodromski i komercijalni otpad), od kojih velik dio ima posebno visok sadržaj plastike. Sva oprema PIROSTATIC isporučuje se već montirana i zahtijeva samo jednostavne postupke montaže koji se izvode na licu mjesta: ugradnja komore za izgaranje na glavnoj komori za izgaranje, postavljanje dimnjaka, izvođenja priključaka na električnu mrežu s upravljačkom pločom te postavljanje priključaka za gorivo na plamenike.